Dit zeggen klanten over ons

Klantbeoordelingen

Dit zeggen klanten over Mecklenfeld Tuinen. Alle inzendingen zijn geplaatst op onafhankelijk beoordelingsplatform Hovenier Nederland. 
We hebben 4 jaar geleden onze volledige tuin inclusief overkapping laten aanleggen. Dit jaar hebben we de wanden van de overkapping ook volledig laten betimmeren. Het resultaat mag er wederom zijn en we zijn erg tevreden. Door het nette werk zijn er in onze kennissenkring nog 3 nieuwe tuinen aangelegd.


- Fam.Kubsch

Mecklenfeld tuinen heeft voor ons privé en bij ons kantoor een tuin ontworpen en aangelegd. Een waardevol advies was het om de basis voor de tuinen al bij de bouwplannen voor onze panden te betrekken. Daarbij is uitstekend rekening gehouden met onze wensen en ideeën. Het ontwerp en de uiteindelijke tuinen sluiten perfect aan bij onze woning en kantoor qua inrichting, indeling en beplanting. We noemen het geheel innovatief, creatief, ambachtelijk en functioneel. We zijn uiterst tevreden.


- Fam. van't Slot

In de zomer 2014 zijn wij met Peter Mecklenfeld in contact gekomen voor de aanleg van onze tuin. De eerste kennismaking gaf direct vertrouwen. Met Peter is het prettig communiceren, hij is open en duidelijk en luistert goed naar de klant. Hij staat voor zijn werk, levert kwaliteit en probeert het beste uit het ontwerpplan te halen. Wij hadden in aanvang al een idee hoe onze tuin zou kunnen worden, echter Peter kwam met een heel verfrissend nieuw plan.


- Fam. Klarenbeek (1)

Wanneer je een tuin van 1.500 m2 aan laat leggen, kan er altijd iets misgaan. Maar als dat gebeurde, werd het meteen opgelost. Peter is accuraat en komt zijn afspraken na. Ook garantiezaken worden goed afgehandeld. Voor de aanleg van de tuin, zoals straatwerk, terrassen, overkapping en ook beplanting, wordt er kwalitatief goede materialen gebruikt. We hebben ook een overkapping en houtopslag van Douglas op maat laten maken door Reinhout. Dat is zo goed bevallen, dat we later ook nog een carport hebben laten bouwen. Wat ons betreft was de prijs-/kwaliteit verhouding erg goed.


- Fam. Klarenbeek (2)

"Zo creatief en tot in detail uitgewerkt!"

Wij hebben een tuinontwerp laten maken. We waren erg verrast. Zo creatief en tot in detail uitgewerkt. Helemaal geweldig.
Ben benieuwd naar het eindresultaat.

-

Wendy Telgen

Frisse ideeën en 'het woord bij de daad voegen' maakt het, dat ik uitmuntend tevreden ben over de mannen van Mecklenfeld tuinen.

- Harry Kok

Vanaf het eerste contact duidelijk en correct! Afspraken worden nagekomen, allemaal mannen met hart voor 'hun' specialiteit en die je het gevoel geven dat ze het helemaal naar je zin willen maken. Prettig in de communicatie en omgang. De stijl van Mecklenfeld sloot naadloos aan bij onze wensen en maakt dat wij nu geen 'standaard' tuin hebben, maar één waar veel mensen om ons heen enthousiast op reageren!


- Marcel en Mariska

Mecklenfeld Tuinen heeft voor ons het tuinontwerp gemaakt met onze wensen en daar waren we heel blij mee. Daarnaast hebben de vakmannen een super mooie veranda gebouwd.


- Jan van der Molen

Aanleggen van een terras met goede regenwater afloop. Mooi gootje gelegd. Beplanting borders smaakvol en graszoden netjes gelegd. Topwerk door Walter en Bertus. Ze denken goed mee. En verdienen een lintje :-)


- Henri Gerrits

"Fijne hovenier met een prettige groep werknemers"

Fijne hovenier met een prettige groep werknemers. Afspraken zijn helder en worden netjes nagekomen. In overleg is er van alles mogelijk. Uiteindelijke oplevering was dan ook prima, tuin is prachtig geworden! Ik zou deze hovenier zeker aanbevelen!

-

Fam. Holsappel

Peter en zijn team met tuinprofessionals hebben verstand van zaken. Een echte aanrader!


- Bas van Hoogen

Ik ben enorm geholpen bij het inrichten van een onderhoudsvriendelijke tuin.


- Karin Scholing

Prettige communicatie en vragen worden goed beantwoord. Prima werk afgeleverd.


- Bob Bouma

Peter heeft mij een fictieve spiegel voorgehouden en dat heeft voor goede inzichten gezorgd.


- Arend Vrielink

Meer dan voldoende aanknopingspunten om het te laten uitvoeren. Verassende, originele ideeën om ermee aan de slag te gaan.


- Rien Bouw

Een goede vertaling van onze wensen. Snelle service en gedegen personeel.


- Maartje Bezoen

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen? Lees meer over Mecklenfeld Tuinen of check nog wat extra referenties op onafhankelijk beoordelingsplatform Hovenier Nederland.