Introductie nieuwe lijn tuinmeubelen (sneak preview)
Introductie nieuwe lijn tuinmeubelen (sneak preview)
21 oktober 2017 
in Nieuws

Introductie nieuwe lijn tuinmeubelen (sneak preview)

Een trend die wij de afgelopen jaren enorm sterk hebben ontwikkeld is de verbinding tussen binnen en buiten. Het buitenleven is steeds meer centraal komen te staan waardoor gebruikersgemakken belangrijker zijn geworden. En daarnaast moet het natuurlijk stijlvol en sfeervol zijn als je vaker en meer tijd buiten wil doorbrengen.

Overkappingen en veranda’s zijn er in duizendtallen gebouwd in onze tuinen en het aanbod sierbestrating is nog nooit zo hard veranderd en verbetert. De keuze is enorm en we worden ‘verwend’ met mooie materialen passend bij ieder budget.

Bij Mecklenfeld tuinen mogen we ons inmiddels expert noemen in het ontwerpen en aanleggen van moderne tuinen. Wij adviseren uitsluitend materialen en beplantingen die voldoen aan onze eisen. Alleen op deze manier kunnen wij een duurzame tuin garanderen waar men kan genieten van jarenlang tuinplezier.

Binnen verbinden met buiten is een kunst op zich. We leven steeds tuin gerichter. Dat zie je heel duidelijk terug in de moderne woning ontwerpen van tegenwoordig.

Industriële stijl

In de interieur & lifestyle wereld zie je dat industriële stijlen een enorm aandeel hebben in de showrooms en meubel boulevards van vandaag de dag. Wat ons echter is opgevallen is dat deze stijl nog maar weinig wordt doorgetrokken naar buiten. Het contrast in meubilair is in veel gevallen groot. Dat wil niet zeggen dat het per definitie verkeerd is maar wij vonden dat we daar, als trendsetter in de Nederlandse markt iets aan wilden veranderen.

Introductie industriële tuinmeubelen

Wij willen onze klanten de mogelijkheid bieden om deze stijl door de trekken naar buiten en  daarom heeft het ontwikkelteam van Reinhout (ons eigen merk) een nieuwe lijn tuinmeubelen ontworpen die we in 2018 officieel op de markt gaan brengen.

Op dit moment zijn de eerste demo modellen klaar en stellen we enkele voorbeelden ter bezichtiging in onze modeltuin. Zie hieronder alvast enkele beelden van resultaten die tot dusver zijn gepasseerd:

Reactie plaatsen