arrow_drop_up arrow_drop_down

Inspiratie magazine 2019 aanvragen

Wat zijn de tuintrends voor 2019 door de ogen van Peter Mecklenfeld? In het splinternieuwe Magazine schrijft Peter over zijn visie en legt hij de trends uit aan de hand van praktische voorbeelden en schitterende tuinfoto's. En nog veel meer zoals:  • Hoe zorgen we ervoor dat onze tuin bestand is tegen extreme omstandigheden?
  • Wat hebben onze klanten gemeen en wat is hun #1 wens in hun nieuwe tuin?
  • Waar moet je aan denken bij het inrichten van een nieuwe tuin? 
  • Op welke manieren kun je terugkerende problemen preventie oplossen zodat ze niet telkens terugkeren?
  • Unieke foto's van ieder seizoen (dus ook prachtige winterplaatjes)
  • Hoe je de tuin slimmer kunt inrichten zodat je minder tijd kwijt bent aan onderhoud.
  • Voorbeelden van kleine, middelgrote en grote tuinen ter inspiratie
  • Klanten van Mecklenfeld Tuinen aan het woord.10 jaar

Toonaangevend in de branche

9.0

Gemiddelde klantwaardering

350+

Tuinen gerealiseerd

10.000+ 

Downloads van mijn ebooks!

Johan & Wendy

Enorm creatief!

Onlangs hebben we een tuinontwerp laten maken. Enorm creatief en tot in detail uitgewerkt. Helemaal geweldig! We zijn nu nog meer benieuwd naar het eindresultaat als de tuin wordt aangelegd.

Peter Mecklenfeld

Ik ga al ruim 10 jaar mee in de groene wereld en sinds enkele jaren deel ik mijn kennis, inzichten, resultaten en ervaringen op gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in eigen geschreven E-books.

Al deze praktische tips en adviezen die ik deel zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen en dat van mijn team ontwerpers, timmermannen en hoveniers. Samen werken we op dagelijkse basis aan prachtige tuinen en weten we inmiddels hoe- en op welke manier je tuin- plannen voorbereid, realiseert en onderhoud.Met veel trots introduceert hij het Magazine 2019 met daarin zijn eigen visie geschreven en gevisualiseerd in prachtige tuinfoto's.

Gratis downloaden

Download nu het tuin magazine van 2019 boordevol tips, adviezen in inspiatie. Hij staat gratis voor je klaar en ontvangt hem binnen enkele minuten na aanmelding.

Gratis downloaden
Cookies