Mecklenfeld Tuinen gaat zich vestigen in Coevorden
Mecklenfeld Tuinen gaat zich vestigen in Coevorden
14 februari 2018 

Mecklenfeld Tuinen gaat zich vestigen in Coevorden

Al ruim 4 jaar zijn beide partijen partners van elkaar en hebben ze samen tientallen schitterende tuinen, terrasoverkappingen, veranda’s en tuinschuren ontworpen en aangelegd.

Mecklenfeld en Hemmes bundelen hun krachten

Per 1 februari 2018 gaan ze hun samenwerking verder uitbreiden. Peter Mecklenfeld (eigenaar van hoveniersbedrijf Mecklenfeld tuinen) gaat, naast zijn vestiging in Hardenberg en Kloosterhaar, ook in Coevorden een vestiging starten. Vanuit de showroom van Mark en Ellen Hemmes (Hemmes Tuin & Lifestyle) zal Peter zijn werkzaamheden gaan uitvoeren, om op deze manier hun klantenkring in de regio nog beter te kunnen helpen met persoonlijk tuinadvies en tuininspiratie.

In de showroom van Hemmes Tuin &Lifestyle worden jaarlijks de nieuwste trends gepresenteerd op gebied van buitenleven. ”We krijgen naast het leveren en plaatsen van onze producten ook steeds meer vraag in onze zaak naar het volledig verzorgen van de tuinaanleg of tuinrenovatie. We hebben met Mecklenfeld daarin een erg fijne partner gevonden’,’ aldus Mark Hemmes. Door nu ook fysiek zichtbaar te worden in de regio willen de ondernemers meer klanten ontzorgen in het proces van oriëntatie en inspiratie tot en met de aanleg van complete tuinprojecten.

Compleet recept

Mecklenfeld tuinen staat bekend om hun moderne tuinen waarin het buitenleven centraal staat. Binnen wordt met buiten verbonden en gebruikersgemakken (praktisch en onderhoudsarm) zijn kenmerkend voor hun tuinontwerpstijl. Deze visie sluit uitstekend aan bij de visie van Hemmes en daarom is de samenwerking ook voorbestemd om een succes te worden. “Onze expertises samen wordt een compleet recept met alle ingrediënten voor excellent buitenleven” verteld Peter Mecklenfeld met passie over hun gezamenlijke plannen.

Regionaal ondernemen

Iedereen is van harte welkom bij Hemmes Tuin & Lifestyle waar tuin- en lifestyle producten op grote schaal worden gepresenteerd in hun 800m2 overdekte showroom en 2000m2 buitenterrein. Alle trends voor het buitenleven worden op de voet gevolgd en zijn te bewonderen aan de Krimweg 34 te Coevorden waar mensen met tuinplannen zonder afspraak kunnen binnenlopen om inspiratie op te doen.

“De officiële seizoensopening staat gepland op 24 februari 2018. Mensen zijn van harte welkom om het seizoen samen met ons te beginnen”, sluit Ellen Hemmes af.

Hoveniersbedrijf voor Coevorden en omgeving

Nu we onze klanten vanuit Coevorden kunnen bedienen ben je natuurlijk van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom. Mark, Ellen en Rene zullen hier dagelijks aanwezig zijn om jullie te ontvangen. Wil je graag met iemand van ons afspreken kan dat natuurlijk ook. Ons hoofdkantoor blijft in Hardenberg. Het is daarom handig om van te voren even een afspraak te maken. Dan weet je zeker dat je ons treft op het juiste moment.

Graag tot ziens op onze nieuwe vestiging in Coevorden!

Peter Mecklenfeld

Reactie plaatsen