Page content

Peter Mecklenfeld | Tuinontwerper, Ondernemer & Auteur


Peter Mecklenfeld - Mecklenfeldtuinen

Ondernemer

Peter Mecklenfeld is geboren Hardenberg (Overijssel) en al ruim 10 jaar actief in de groensector. Hij is een geboren ondernemer en is dan al vanaf zijn 16e begonnen met zijn eigen initiatieven in bedrijfsvorm. Inmiddels is hij nu sinds 2009 eigenaar van Mecklenfeld tuinen en heeft hij met zijn team al honderden tuinen aangelegd en onderhouden.


Peter’s passies zijn ondernemen, vrienden, familie, radio (maken en luisteren), audio techniek, sporten, lezen, muziek, inspirerende personages en nieuwe dingen ontdekken en ontwikkelen. Hij wil zoveel mogelijk zijn hobby met werk combineren en dat zorgt vaak voor creatieve inzichten en innovaties.


In 2008 heeft Peter de opleiding ‘uitvoerder groene ruimte’ succesvol afgerond en na een jaar praktische ervaring en HBO deelcertificaten te hebben gehaald is hij in 2009 begonnen mijn zijn eigen hoveniersbedrijf.

Ontwerpen van moderne tuinen

Vanaf dag 1 was het zaak om te werken met een visie en een missie. “De tuinen van Mecklenfeld kenmerken zich door het gebruik van een krachtig lijnenspel, mooie materialen, afgestemde bladkleuren en –vormen en stijlvolle decoratie.”

Auteur

In het najaar van 2015 heeft Peter Mecklenfeld zijn online eBook gelanceerd waarin hij verteld over zijn visie op tuinontwerpen en de meest gemaakte fouten uit de praktijk. Daarnaast vind je in het boek '25 ideeen voor in de tuin'.


''Ik wil met mijn boek mensen met tuinplannen inspireren en bewust maken van belangrijke factoren. Als je mijn boek hebt gelezen dan voorkom je een hele hoop fouten die ik bij liefst 80% fout zie gaan. Die fouten kosten geld, veel geld. Zonde!''


- Peter Mecklenfeld


Wat kan Peter zoal voor je betekenen?

Peter als tuinontwerper

Peter heeft al honderden tuinen ontworpen. Begin 2016 is hij met een nieuw product op de markt gekomen; Het Schetsontwerp.

De investering in het schetsontwerp is slechts 350 euro. De focus ligt hierbij 100% op het bedenken en uitwerken van 'een super goed idee'.

Heb je tuinplannen en ben je zoekend naar inspiratie? Dan is dit het beste product wat ik je kan aanraden zonder dat je honderden of zelfs duizenden euro's kwijt bent aan een tuinontwerp.

Deze investering is het meer dan waard en verdien je dubbel en dwars terug. Het schetsontwerp is namelijk een samenvoeging van een 'goed idee' in combinatie met praktische kennis en ervaring vanuit de praktijk.

Peter komt graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek om de tuin te bekijken en om tuinwensen te bespreken.

Partner worden?

Bij Mecklenfeld tuinen zijn we dagelijks bezig met de ontwikkeling van onze producten en diensten. Denk je dat je een aanvulling kunt zijn op ons aanbod? Dan ben je vrij om contact met ons op te nemen. Je kunt hierbij denken aan onder andere:

(Gast) bloggers

Schrijven over jouw passie voor tuinen? Of heb je een product die volgens jou absoluut hoger moet worden aangeprezen in de 'moderne markt voor tuinen'? Dan bieden wie een ideaal platform om dit te doen.

Dealer worden van Reinhout?

Reinhout is ons merk voor houten terrasoverkappingen. Ons product is volledig ontworpen op basis van een modern design in combinatie met robuuste producten. Een echte toevoeging voor de moderne tuin en op dit moment (en naar verwachting de komende jaren) de populairste tuintrend voor de benelux.

Neem contact op om de voordelen van Reinhout te bespreken en we laten je zien wat ons product onderscheidend maakt.

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Ben je opzoek naar een betrouwbaar, creatief en professioneel hoveniersbedrijf? Ben je benieuwd naar onze creativiteit en wat we voor jou in je tuin kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bij Mecklenfeld tuinen werken we uitsluitend met 'creatieve vakmensen' en collega's met kennis en ervaring.

'Kwaliteit gaat bij ons boven snelheid'.

Het product dat we afleveren voldoet aan de hoogst gestelde eisen van branche organisatie en kwaliteitskeurmerk voor tuinen; Tuinkeur.

Ik raad je aan om eerst inspiratie op te doen. Daarvoor stel ik mijn eigen boek helemaal gratis voor je beschikbaar. Download hem via de link hiernaast (of hieronder).

Coaching door Peter

Ben je hovenier in opleiding en heb je de ambities om de allerbeste te worden? Peter is erkend leermeester en helpt je graag met het succesvol worden in het vak. Wil je werken met vakmeesters in het groen en wil je jou creativiteit kwijt in het groen?

Als je zeker weet dat je het in je hebt om een vakbekwaam hovenier te worden dan ben je van harte welkom in ons bedrijf om met mij en mijn collega’s samen te werken. Stuur je motivatie en werkervaring naarinfo@mecklenfeldtuinen.nl en ik ga je bellen!

Blog's van Peter

Peter deelt graag zijn kennis, inzichten en ideeën via online Blogposts. In mijn blogs vind je informatie en inspiratie over stijltuinen, terras & trends, problemen in je tuin, tuinontwerpen en nog veel meer! Klik hier om naar mijn blog overzicht te gaan.

Peter is ook actief op Social Media. In het menu hieronder vind je de links naar Facebook, Twitter en Linkedin.

Heb je vragen aan Peter of wil je een reactie plaatsen? Dat kan hieronder.

Comment Section

0 reacties op “Peter Mecklenfeld

Plaats een reactie


*


Klik gerust ook eens door onze categorieën heen: