Publicatie in Terras en Trends 2016 | Moderne tuin
arrow_drop_up arrow_drop_down

Publicatie in Terras en Trends 2016 | Moderne tuin

Terras & Trends catalogus 2016 | Mecklenfeld tuinen heeft dit seizoen een publicatie in de exclusieve Terras & Trends. Deze uitgebreide catalogus is al jaren een toonaangevende uitgave van Buiter Beton uit Balkbrug. Dit jaar heeft een speciaal tintje. Buiter Beton bestaat namelijk 35 jaar.

Het hele team van Mecklenfeld tuinen feliciteert Buiter Beton. We komen dit 1 april samen met jullie vieren.

Publicatie | Moderne tuin in Enschede

In 2015 hebben we een prachtige moderne tuin opgeleverd in Enschede. Hier hebben we gebruik gemaakt van keramische buitentegels in combinatie met gebakken waal formaten. Dit bijzondere project heeft dit jaar een publicatie verdiend in de exclusieve uitgave van Terras & Trends 2016.

Heb je plannen om dit jaar met de tuin aan de slag te gaan? Dan raden we je zeker aan om de Terras & Trends aan te vragen. Meld je aan voor een gratis tuinadvies gesprek en wij komen de catalogus persoonlijk bij je langs brengen.

Terras-en-trends-2016

Lori

Door

Lori

op 18 March 2016

Wat leuk ik heb echt inspiratie nodig voor mijn balkon, hij is heel groot maar er staat nu bijna niks op, ik heb in ieder geval al wel een nieuwe balkonvloer erin gelegd, ik denk dat dat een goede stap is om te beginnen!

Buiter Beton BV
Tom

Door

Tom

op 6 April 2016

Gefeliciteerd! Mooie prestatie, jullie moderne tuinen zien er ook wel erg mooi uit!

Daan

Door

Daan

op 17 November 2016

Gefeliciteerd! Jullie hebben het verdiend.

Peter Mecklenfeld

Door

Peter Mecklenfeld

op 17 November 2016

Bedankt voor het compliment!

Reactie plaatsen

Magazine Tuintrends 2019

Download nu gratis het tuin magazine van 2019 boordevol tips, adviezen in inspiatie. Hij staat gratis voor je klaar en ontvangt hem binnen enkele minuten na aanmelding.