Al mijn inspiratie en praktische ervaringen van de afgelopen jaren heb ik gebundeld en samengevat in mijn gloednieuwe product waarmee ik nieuwe tuinen ontwerp…

Sinds 2009 ben ik dagelijks bezig met het ontwerpen van nieuwe tuinen en aansturen van prachtige projecten. Regelmatig ga ik op pad om me te laten inspireren en de ervaringen uit de praktijk pas ik toe in het bedenken van nieuwe tuinplannen.

Vanaf de eerste dag dat ik mijn bedrijf ben gestart houd ik vast aan mijn eigen visie. De tuinen moderne van Mecklenfeld zijn herkenbaar aan een strakke architectonische vormgeving waarbij we veel gebruik maken van groen en duurzame materialen. Rust en eenvoud spelen een belangrijke rol. Het buitenleven staat bij ons centraal en de tuin dient als verlengstuk van de woonkamer of (woon) keuken.

Is het traditionele tuinontwerp achterhaald?

Vorig jaar (2015) kreeg ik een belangrijk inzicht wat onze strategie compleet heeft doen veranderen. Ik betrapte me erop dat het maken van een tuinontwerp enorm veel uren koste die ik moest doorbereken in de prijs voor het tuinontwerp.

Ik heb me toen eens verplaatst in mijn klanten. Ik stelde mezelf de vraag waar ik zelf behoefte aan had als ik plannen zou hebben voor een nieuwe tuin. Het antwoord op die vraag was eigenlijk heel simpel.

”Als ik met de tuin aan de slag zou willen, zonder kennis van bomen, planten, bestratingen enzovoorts. Laat staan dat ik ideeën zou gaan opzoeken op internet dan wist ik nog niet hoe ik ze zou moeten samenvoegen tot een goed idee voor mijn eigen tuin.”

In de fase waarin je opzoek bent naar ideeën en inspiratie is het eigenlijk zonde om direct al honderden, of zelfs ruim duizend euro te betalen voor een compleet tuinontwerp met alles erop en eraan. Begrijp me niet verkeerd. Een tuinontwerp is absoluut noodzakelijk om de tuin precies uit te kunnen zetten maar in deze fase zoek je eigenlijk naar iemand met een super goed idee voor jouw tuin.

Daarom heb ik mijn kennis, ervaring en creativiteit samengevoegd in een splinternieuw product!

Ontdek mijn Schetsontwerp…

Het schetsontwerp is er speciaal voor jouw als je nu plannen hebt om de tuin te veranderen maar nog geen concrete ideeën hebt.

Ik kom bij je langs om persoonlijk kennis te maken en om de tuin te inventariseren. We bespreken samen jullie tuinwensen en ik kan alvast wat adviezen geven over de aanleg van de tuin. Tijdens dit gesprek leggen we al een hele belangrijke basis voor het uiteindelijke resultaat.

De basis van een goede samenwerking begint bij vertrouwen. Als dat wederzijds is en mijn moderne stijl van tuinontwerp spreekt jullie aan dan ben ik er van overtuigd dat ik jullie ga verrassen met een super goed idee voor jullie tuin.

Na deze afspraak ga ik aan de slag met het schetsontwerp. Alle uren worden volledig besteed aan het uitwerken van een goed idee. En niet in de (digitale) uitwerking zoals dat bij een compleet tuinontwerp het geval is.

Tijdens de tweede afspraak kom ik het schetsontwerp aan jullie presenteren. Dat doe ik met behulp van een inspiratiebord waarbij ik beelden heb samengesteld die jullie een perfecte indruk geven van het uiteindelijke eindresultaat.

Wat maakt mijn schetsontwerp uniek?

Het ontwerpen van een nieuwe tuin is voor mij meer dan alleen ‘het maken van een tekening’. Ik bespreek alle ontwerpen met mijn team en samen creëren we ideeen die niet alleen waanzinnig goed zijn maar ook praktisch en uitvoerbaar zijn binnen een vastgesteld budget.

Een ontwerp is pas geslaagd als ik jullie kan vertellen WAAROM ik gekozen heb voor bepaalde elementen, materialen of indeling. De motivatie is minstens zo belangrijk en versterkt het idee op een positieve manier.

Ik ontwerp moderne tuinen waarin jullie tuinwensen optimaal tot hun recht komen en creëer een plan waarmee jullie jarenlang kunnen genieten van een prachtige onderhoudsarme tuin.

Vrijblijvend investeren in een goed idee…

Het schetsontwerp is een product van mij persoonlijk. Ik vind het belangrijk om jullie een vrijblijvend idee aan te kunnen bieden. Ik wil jullie dus niet de verplichting opleggen om de tuin ook door ons aan te leggen. Dat is een keuze die je pas achteraf hoeft te maken…

Je investeert enkel en alleen in een super goed idee en hiermee leg je de basis voor jouw ultieme droomtuin. En ik ben er van overtuigd dat je deze investering met gemak gaat terugverdienen.

Speciale actieprijs

De ervaring leert dat wanneer je zonder vooraf goed doordacht plan ergens aan begint je achteraf veel onnodige kosten maakt die je had kunnen voorkomen.

Normaal gesproken is de investering in mijn schetsontwerp € 500,- euro. Maar ik heb besloten om de prijs tijdelijk aan te passen naar een eenmalige investering van slechts € 350,- euro.


Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan hieronder voorbeelden van schetsontwerpen die ik al heb gemaakt.

”Voor het ontwerp van onze privé- en kantoortuin hebben we contact gezocht met Peter Mecklenfeld. Hij heeft ons vanaf het eerste gesprek deskundig geadviseerd en kwam met goede ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen. Het resultaat mag er zijn en oogst veel waardering.”

– Hans en Heleen, Coevorden (Dr.)

Bekijk voorbeelden van schetsontwerpen:

Iedere tuin is uniek en geeft mij weer een uitdaging om er iets van te maken waar ik jullie mee kan verrassen. Om je alvast een idee te geven van hoe een schetsontwerp eruit ziet heb ik hieronder een aantal voorbeelden gepresenteerd.

Je ziet dat ik hele diverse tuinen heb ontworpen. Van kleine stadstuinen en patio’s tot aan grote parktuinen. Het maakt niet uit hoe groot je tuin is. Het gaat erom dat je mijn stijl kunt waarderen en dat je geïnspireerd bent door mijn verhaal.

”Peter is bij ons langs geweest voor een kennismakingsgesprek. Het bleek een schot in de roos. Onze wens was een onderhoudsvriendelijke tuin met veel ruimte waar we volledig tot rust kunnen komen. In alle opzichten is het plan geslaagd en we zijn super tevreden!”

– Peter en Margreet, Aadorp (Ov.)

Niet goed? Geld terug garantie!

Ik ben er van overtuigd dat ik jullie ga verrassen met een super goed idee. Zoals bij vele internet aankopen niet gebruikelijk is betaal je bij mij pas achteraf. En om het vertrouwen kracht bij te zetten geef ik je een niet goed? geld terug garantie.

Als je op wat voor manier dan ook niet tevreden bent dan mag je me dat aangeven en dan krijg je je geld teruggestort (of in dit geval, dan hoef je niets te betalen).

Het Schetsontwerp: Wat krijg je nu precies?

Zonder vooraf goed na te denken over een idee voor jullie tuin ga je achteraf hoogstwaarschijnlijk spijt krijgen van bepaalde keuzes. Het gevoel van ‘had ik het maar anders gedaan’ blijft overheersen. En om over de extra (onnodige) kosten die je gaat maken nog maar te zwijgen. Met mijn schetsontwerp investeer je in een goede voorbereiding waarbij je vooraf het eindresultaat gaat bepalen…

  • Een onafhankelijk plan voor jullie nieuwe tuin
  • Een kant- en klare schets die jullie wensen optimaal weergeeft
  • Deze investering verdien je met gemak terug!
  • Je maakt veel bewuster keuzes omdat je deskundig advies krijgt
  • Praktische kennis en ervaring in combinatie met creatieve ideeen
  • Je betaald geen (onnodige) uren voor de uitwerking maar investeert enkel en alleen in een super goed idee!

Wil je graag met mij samenwerken? Neem dan contact op en vraag het schetsontwerp aan. Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten en om jullie woning en tuin te komen bekijken.

Vraag het schetsontwerp aan >>>

De stijl van Mecklenfeld sloot naadloos aan bij onze wensen en maakt dat wij nu geen ‘standaard’ tuin hebben, maar één waar veel mensen om ons heen enthousiast op reageren! Bij Mecklenfeld ben je absoluut aan het goede adres wanneer je op zoek bent naar: een duidelijke eigen visie en kijk op moderne tuinen (Peter weet wat hij wil en ook wat hij niet wil), gedreven mannen, prettige en eerlijke communicatie en prijzen, verrassende inzichten en doortastendheid.

– Jos en Marin, Hardenberg (Ov).

Met mijn schetsontwerp heb je een ‘gouden idee’ in handen waar je jarenlang (tuin) plezier aan gaat beleven. Tijdens de eerste afspraak zal ik vertellen hoe wij als bedrijf werken en hoe we de aanleg van jullie tuin zouden aanpakken.

Ik kijk er naar uit om jullie tuin te komen bekijken.

Groeten,
Peter Mecklenfeld


P.S. Het schetsontwerp is volledig vrijblijvend en een product van mij persoonlijk als tuinontwerper.

P.P.S. Je betaald pas achteraf nadat jullie volledig tevreden zijn met het idee.

P.P.P.S. De prijs is nu tijdelijk geen 500 euro maar een eenmalige investering van slechts 350 euro.

Maak een afspraak als je interesse hebt in mijn schetsontwerp.