Stageopdracht voor MBO en HBO

Ben je op zoek naar een leuke stageopdracht? Dan hebben wij iets tofs voor je! Je gaat met ons werken aan een compleet nieuw platform, of liever gezegd forum over (en voor) tuinen. Dit gaat het meest waardevolle online platform worden waar je informatie kunt vinden over alles wat te maken heeft met tuinen. Het is dus van belang dat je een beetje affiniteit hebt met dit onderwerp :). En... Je moet het natuurlijk leuk vinden om je te verdiepen in relevante onderwerpen. Maar daar ga ik alvast vanuit! Anders was je niet op deze pagina beland.

Groene vingers?

Heb je net als mij ook 'groene vingers'? Ik vind het fantastisch om helemaal in het onderwerp te duiken en om goede artikelen te schrijven waar ik mensen mee kan helpen en vooral inspireren.

Het is mijn doel om het meest waardevolle forum te bouwen waar je alles kunt vinden over tuinen. Van snoeien tot aan ontwerpen en van plantensoorten tot aan meubilair.

Met deze ambitie is het onmogelijk om dat allemaal alleen te doen. Ik zou daarom graag willen dat je me komt helpen. Althans, als je net zo enthousiast bent als ik :).

Wat wordt er van je verwacht?

Er zijn stageopdrachten beschikbaar voor zowel MBO als HBO studenten. Variërend van informatie verzamelen tot het schrijven van complete artikelen die je zelf online mag zetten!

Je krijgt enorm veel vrijheid. Dat betekend dat je zelfstandig kunt werken als je een opdracht mee krijgt. We plannen meetmomenten waarin we kijken of je op de goede weg bent en je krijgt opbouwende feedback zodat het resultaat iets wordt waar iedereen trots op mag zijn.

Wil je een keertje kennismaken en meer weten over de stageopdracht(en)? Neem dan contact met me op door je gegevens hier achter te laten.

Ik kijk er naar uit om met je in contact te komen.


Groet,

Peter Mecklenfeld

Keertje afspreken?

Zullen we een keer ergens een kop koffie/ thee drinken? Laat hieronder je gegevens achter en ik ga je bellen/ mailen voor een afspraak:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.