Onze nieuwe brochure is uit!
Direct in je mailbox:

Heb je mijn boek al?

Download gratis mijn eBook met 25 ideeen voor in jouw tuin (inspiratieboek en handleiding voor het maken van tuinplannen).

Voorbeeld tuinen (projecten)

Hier vind je ons een selectie van ons portfolio met tuinen die wij hebben ontworpen en aangelegd. Als je meerdere van onze tuinen bekijkt dan zie je een lijn ontstaan in onze ontwerpen. Wij noemen dit de moderne tuin.

Moderne tuinen zijn volgens ons geen tuinen die volgepropt worden met de huidige tuintrends, kleuren en trendy decoratie. Nee, wij vinden dat een tuin voor een lange periode moet meegaan. Hierbij vinden wij het belangrijk dat we de ruimtes optimaal indelen zodat binnen en buiten met elkaar worden verbonden. De tuin dient als verlengstuk van de woning.

Het lijnenspel van het tuinontwerp komt voort uit de architectonische vormgeving van de woning. Deze lijnen bepalen, of het nu gaat om een strakke tuin, villa tuin of landelijke tuin met ronde vormen de basis van het ontwerp.

Een ander kenmerk van onze tuinen is dat wij veel gebruik maken van groen (bomen, planten en gazon). Dit is tegenstrijdig met de trend van de afgelopen jaren waarin je zag dat de tuinen in Nederland compleet aan het verstenen waren met grote tegels, tuinpaden en grind. Wij hebben vastgehouden aan onze principes (visie) waarbij we het ontzettend belangrijk vinden om groen als basis (kleur) te gebruiken in de tuin.

Groen geeft zoveel meer rust, sfeer en gezelligheid en is bovendien ook nog eens veel mooier. Wij hebben de overtuiging en kunnen inmiddels met onze voorbeeldtuinen, kennis, ervaring en natuurlijk creativiteit aantonen dat het goed toepassen van groen in de tuin niet veel onderhoud hoeft te kosten. In tegendeel. Wij ontwerpen plannen waarbij je minimaal onderhoud hebt aan de tuin en waarbij je de tijd maximaal kunt benutten om te gaan genieten en ontspannen.

Laat je inspireren door tuinen die wij hebben ontworpen en aangelegd. Iedere tuin heeft een verhaal. Ontdek hoe we tot deze resultaten zijn gekomen en bekijk de mooie foto’s. Heb je een vraag of wil je meer weten over een bepaald project? Onderaan kun je een reactie achterlaten.

Pagina 1 van 3123