Tuinexpo Luttenberg 2019 | Mecklenfeld Tuinen
arrow_drop_up arrow_drop_down

- Tuinexpo 2019 -

Informatie over onze beursaanbiedingen:

Leuk dat je deze pagina bezoekt!

In het weekend van 22, 23 en 24 februari kun je ons vinden op stand nummer 35 op de 20ste editie van de Tuinexpo in Luttenberg. Mecklenfeld Tuinen en tuinontwerpers Stefan Jaspers en Mark ter Hofte presenteren een prachtige modeltuin die hun moderne visie op tuinarchitectuur weergeeft en waarin zelfs in februari de voorjaarssferen al zijn te proeven.


Deze pagina is speciaal bedoeld voor bezoekers van de beurs die graag gebruik willen maken van onze exclusieve aanbiedingen:

Beursaanbiedingen 2019

Introductie Magazine

Ons splinternieuwe magazine 'Tuintrends 2019' is onlangs uitgebracht. De fysieke versie kun je gratis afhalen bij ons in stand 35.
Kun je niet wachten? Download dan alvast de online versie en ontvang hem binnen enkele minuten gratis in je mailbox. 

Downloaden kan via deze link:

Tuinschets service

Hebben jullie serieuze plannen om met de tuin aan de slag te gaan? Dat willen jullie deze mogelijkheid niet voorbij laten gaan. Wij verzorgen gratis tuinschets sessies op de Tuinexpo om de eerste lijnen op papier te zetten voor jullie toekomstige droomtuin.

Aanmelden kan via deze link:

Van inspiratie naar ontwerp tot tuinaanleg

''Creatieve specialisten werken samen aan moderne tuinbeleving''

10 jaar

Ervaring in de branche

350+

Tuinen ontworpen en aangelegd

9.0

Gemiddelde klantbeoordeling

We hebben 4 jaar geleden onze volledige tuin inclusief overkapping laten aanleggen. Dit jaar hebben we de wanden van de overkapping ook volledig laten betimmeren. Het resultaat mag er wederom zijn en we zijn erg tevreden. Door het nette werk zijn er in onze kennissenkring nog 3 nieuwe tuinen aangelegd.

Fam. Kubsch

Mecklenfeld tuinen heeft voor ons privé en bij ons kantoor een tuin ontworpen en aangelegd. Een waardevol advies was het om de basis voor de tuinen al bij de bouwplannen voor onze panden te betrekken. Daarbij is uitstekend rekening gehouden met onze wensen en ideeën. Het ontwerp en de uiteindelijke tuinen sluiten perfect aan bij onze woning en kantoor qua inrichting, indeling en beplanting. We noemen het geheel innovatief, creatief, ambachtelijk en functioneel. we zijn uiterst tevreden.

Fam. van't Slot

In de zomer 2014 zijn wij met Peter Mecklenfeld in contact gekomen voor de aanleg van onze tuin. De eerste kennismaking gaf direct vertrouwen. Met Peter is het prettig communiceren, hij is open en duidelijk en luistert goed naar de klant. Hij staat voor zijn werk, levert kwaliteit en probeert het beste uit het ontwerpplan te halen. Wij hadden in aanvang al een idee hoe onze tuin zou kunnen worden, echter Peter kwam met een heel verfrissend nieuw plan.

Fam. Klarenbeek

Meld je aan voor de gratis
Tuinschets sessie:

Van niets naar een modern ontwerp

Hoe voeg je alle ideeën en inspiratie samen tot een doeltreffend tuinontwerp? Ontwerpers Stefan Jaspers en Mark ter Hofte zijn expert in het ontwerpen van tuinen en presenteren tuinplannen in levensechte 3D beelden.

Vakmensen en specialisten

Mecklenfeld Tuinen heeft zijn team samengesteld op basis van specialistische vakmensen. Wij hebben experts in alle voorkomende vakgebieden van grondwerk, straatwerk, beplantingen en gazons tot het bouwen van exclusieve houten overkappingen en bijgebouwen. Onze aanleg teams werken nauw samen met de ontwerpers zodat ieder detail begrijpelijk is en degelijk en secuur kan worden gebouwd.

Ruim 10 jaar ervaring

In ruim 10 jaar ervaring weten wij hoe we duurzame tuinen moeten aanleggen zodat jullie hier jarenlang plezier van beleven. Hierbij gaat het niet alleen om degelijk vanmanschap maar besteden we ook veel aandacht aan hedendaagse problemen als wateroverlast, droogte en het voorkomen van onkruiden door het toepassen van preventieve oplossingen. Voorkomen is veel beter dan genezen!

Bekijk 3D voorbeeld ontwerpen

Tuin aan het water

Bekijk een ontwerp presentatie van een tuin aan het water:

Moderne stadstuin

Bekijk een ontwerp presentatie van een moderne stadstuin:

Moderne middelgrote tuin

Bekijk een ontwerp presentatie van een moderne middelgrote tuin:

Moderne landschapstuin

Bekijk een ontwerp presentatie van een moderne landschapstuin:

Vergeet je magazine niet!

We hebben het nieuwe magazine voor je klaargezet. Je kunt deze gratis downloaden via de link: