Aanmelden kan nog:


00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden


De afgelopen jaren hebben wij van Mecklenfeld tuinen ruim honderden tuinen ontworpen en aangelegd. Deze ervaring en creativiteit nemen we mee naar Coevorden en we staan klaar om jouw te helpen met het maken van een goed idee.


Heb je plannen om met de tuin aan de slag te gaan? Dan hebben we een super aanbod voor je! We organiseren op zaterdag 18 juni een tuinontwerpdag bij Hemmes Tuin & Lifestyle in Coevorden.


Meld je direct aan!


Wat gaan we doen?

Samen met jullie gaan we een schets maken voor jullie nieuwe tuin. We gaan in gesprek om jullie belangrijkste tuinwensen boven tafel, en nog belangrijker, op papier te krijgen.


Het is de bedoeling dat jullie naar huis gaan met een schets waarin de belangrijkste contouren voor het nieuwe tuinplan. De idee├źn die ik schets en met jullie bespreek zal ik verduidelijken met onze kennisbank aan voorbeeldfoto's en sfeerbeelden.

Hier kan je bijvoorbeeld ook nog foto's of video's tonen!


Hoe kun je je voorbereiden?

Lijkt het je wat om een uur samen met mij te gaan schetsen aan je nieuwe tuin? Zorg er dan voor dat je een plattegrond tekening hebt waar de woning (inclusief ramen en deuren) opstaan en waar de afmetingen en vormen van de kavel op staan.


Neem ook foto's mee van jullie woning en tuin. Op deze manier bereiden jullie je optimaal voor op de schets sessie op zaterdag 18 juni.

Meld je direct aan!


Wat is de investering?

Eigenlijk zijn er geen kosten verbonden aan deze schets sessie. Je doet een investering van slechts 75 euro in een voucher die je weer kunt inwisselen op het hele assortiment van Hemmes Tuin & Lifestyle.


Je bent van harte welkom op zaterdag 18 juni in de showroom aan de Krimweg 34 in Coevorden. Naast de tuinschets ga je inspiratie opdoen in de showroom. Er is een zeer ruim aanbod in sierbestrating, terrasoverkappingen, tuindecoratie en nog veel meer.


Eigenlijk de ideale combinatie voor als jullie je aan het orienteren bent en de basis wil leggen voor de nieuwe tuin.


Aanmelden

Ik wil zeker weten dat ik iedereen goed kan helpen en dat we ruim de tijd hebben voor het maken van een schets. Daarom heb ik besloten dat je je van te voren kunt aanmelden.


Vul hieronder je gegevens in en een voorkeur voor een tijd.


We zijn jullie graag op zaterdag 18 juni vanaf 10:00 uur aan de Krimweg 34 in Coevorden. Er wordt gezorgd voor koffie/ thee, een hapje en een drankje!


Er zijn slechts 6 plekken beschikbaar. Meld je daarom op tijd aan om een plek op de eerste ring te reserveren.


Nadat jullie je hebben aangemeld zal ik van te voren nog even contact opnemen om jullie goed voor te bereiden. Als er dan nog vragen zijn zal ik die alvast beantwoorden.


Aanmelden kan nog:


00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
SecondenPeter Mecklenfeld
Mecklenfeld tuinen

Meld je aan om zeker te zijn van een plaats op de eerste ring!

- Direct aanmelden -