Tuinschets sessie | Aanmelden
arrow_drop_up arrow_drop_down

In 60 min naar een superidee!

Waar begin je bij het maken van een steengoed tuinontwerp?

Let op! Deze pagina is alleen geldig voor bezoekers van de
Tuinexpo Luttenberg 2019

Tuinschets sessies 

Het samenvoegen van alle inspiratie wat je hebt opgedaan tot een concreet tuinplan blijft lastig. Herkenbaar?

Veel van onze klanten vinden het leuk om zich te verdiepen in mooie foto’s van tuinen, overkappingen en andere prachtige elementen. Moodboards beperken zich tegenwoordig niet tot een aantal beelden maar door alle mogelijkheden en in onze enthousiasme presteren we het om complete behang rollen vol te stoppen met plaatjes die we mooi vinden.


Maar dan..


Combineren van wensen en ideeën

Hoe voeg je al deze ideeën en voorbeelden samen tot een concreet tuinplan wat past bij jullie tuin- en woonwensen? Het blijft voor veel mensen een grote uitdaging en daarom hebben wij van Mecklenfeld Tuinen een oplossing bedacht.

Hoe zou je het vinden als wij gingen helpen bij al jullie vraagstukken? En dat je aan het eind van het gesprek een tastbare schets hebt waar jullie tuinwensen en ideeën werkelijkheid worden?

De juiste keuzes maken

Naast het combineren van wensen en ideeën krijgen we ook veel vragen over welke materialen je het best kunt gebruiken en hoe je kleuren met elkaar combineert. Door het enorme aanbod in producten is het simpelweg onmogelijk om zonder enige kennis en ervaring keuzes te maken en te onderbouwen voor de lange termijn.

  • Wat zijn goede keuzes?
  • Welke prijs- kwaliteitverhouding past bij onze situatie?
  • Welke kleuren en materialen passen bij elkaar?


Maak gebruik van onze gratis tuinschets sessies op de Tuinexpo in Luttenberg. Je kunt je aanmelden voor 22, 23 of 24 februari en hebben slechts 4 plaatsen per dag beschikbaar.


Tot snel?


-

Met vriendelijke groet,

Team Mecklenfeld Tuinen

Direct aanmelden

Meld je aan voor een gratis tuinschets sessie op 22, 23 of 24 februari in onze showtuin op de Tuinexpo in Luttenberg. Na aanmelding ontvang je een mailtje met de voorbereiding die je zelf kunt treffen: