Waarmee kan ik je helpen?
Waarmee kan ik je helpen?

Vandaag was ik in Amsterdam en sprak ik met iemand over onze website en met name speciaal over jou als bezoeker van de website. Ik heb er eigenlijk nooit echt bij stilgestaan dat liefst 90% van de mensen die op deze site komen graag zelf dingen in de tuin doen en helemaal niet opzoek zijn naar een tuinontwerp, compleet plan voor de aanleg, het onderhoud of renovatie van de tuin.

En dat vond ik eigenlijk best wel een dingetje…

Waarmee kan ik je helpen?

We delen hier regelmatig tips, adviezen en ideeën die je kunt gebruiken om je tuin aan te gaan passen. Maar waarmee zou ik je nog meer kunnen helpen? Wat mis je op deze site of kun je helemaal nergens anders vinden?

Ik ben enorm benieuwd waar jullie mee komen en met deze input zal ik samen met mijn team gaan brainstormen wat we hiervoor kunnen maken.

Kom maar door met jullie input hieronder in de reacties!

Reactie plaatsen