Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen

Ben je benieuwd met wie je allemaal gaat samenwerken? Hieronder zullen we ons in het kort aan je voorstellen.

Even voorstellen...

Ons team bestaat uit 6 collega's waarbij iedereen specifieke kwaliteiten heeft. We zullen ons hieronder in het kort voorstellen:

Walter Krahwinkel - hovenier tuinaanleg/ tuinonderhoud

Walter is een echte 'vakidioot' en laat dat dagelijks zien op de werkvloer. Hij heeft een grote passie voor de tuin en heeft een plantenkennis waar je U tegen zegt.

Walter Krahwinkel is bij ons komen werken in 2013. Hij is bij ons verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en het aanspreekpunt voor klanten als het gaat om tuintechnische vragen. Zijn specialiteiten liggen met name bij het aanplanten en afwerken van nieuwe tuinen en het onderhouden van tuinen. Hij is meester in het snoeien van bomen en planten en kan als geen ander een haag superstrak knippen.

Bas Pullen - hovenier tuinaanleg

Bas is in 2010 bij ons komen werken en heeft zich onmisbaar gemaakt door zijn kennis en gevoel voor machines en grondwerk. Hij is met name werkzaam in nieuwe tuinen of renovatieprojecten van bestaande tuinen.

Peter Mecklenfeld - tuinontwerper/ eigenaar

Eigenaar en oprichter van Mecklenfeld tuinen. Hij is voornamelijk bezig met het ontwerpen van moderne tuinen en de dagelijkse leiding van het bedrijf. Hij vind het belangrijk dat zijn bedrijf innoverend en vernieuwend is. Peter laat zich inspireren door de natuur, mooie steden en de wensen van de klant.

De tuinen van Mecklenfeld zijn een afspiegeling van wat hij 'moderne tuinkunst noemt.

''Moderne tuinkunst is het samenvoegen van mooie producten in een unieke omgeving''

- Peter Mecklenfeld

Reinoud Sieben - timmerman/ tuinaanleg

Reinoud is in 2012 komen werken bij Mecklenfeld tuinen. Zijn inzicht ervaringen uit de bouw komen uitstekend van pas bij het maken van houten producten in de tuin. Hij is onze timmerman voor het bouwen van houten terrasoverkappingen, vlonders, tuinafscheidingen en bouwkundige elementen.

Patrick Meijer - hovenier tuinaanleg/ tuinonderhoud

Patrick is hovenier tuinaanleg en onderscheidt zich door zijn secure manier van werken. Hij heeft oog voor detail en streeft altijd naar het maximaal haalbare. Een hovenier die uitstekend past bij de visie van Mecklenfeld tuinen. Naast het aanleggen van tuinen kunnen we hem ook inzetten voor tuinonderhoud.

Roy van Dalen - hovenier tuinaanleg/ tuinonderhoud

Roy werkt voornamelijk als hovenier tuinaanleg en heeft zich gespecialiseerd in het leggen van terrassen, tuinpaden en maairanden. Om een goede kwaliteit te kunnen garanderen is hij ook bezig met het grondwerk in de tuin.

Meer tuinplezier met een Tuinkeur hovenier

  • Professioneel: Een TuinKeur-hovenier moet voldoen aan belangrijke kwalitatieve voorwaarden van TuinKeur. Hiermee garandeert TuinKeur dat een hoveniersbedrijf voldoet aan het leveren van werk van hoge kwaliteit.
  • Betrokken: Voor een TuinKeur-hovenier staat goed contact met de klant centraal
  • Vakbekwaam: Een TuinKeur-hovenier beschikt over ruime vakkennis.
  • Service: Een TuinKeur-hovenier heeft aandacht voor de klant. Een TuinKeur-hovenier levert optimale kwaliteit en een zeer complete service om zijn werk naar tevredenheid uit voeren.
  • Kwaliteit: De producten en diensten van een TuinKeur-hovenier zijn van hoge kwaliteit. Een TuinKeur-hovenier zal alles in het werk stellen om tevreden klanten achter te laten.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Bel ons op 0523 - 820230 of gebruik onderstaand formulier:

Oeps! We konden je formulier niet vinden.