Tuinadvies gesprek aanvragen (100% korting!)

Alleen nu: 100% korting op tuinadvies gesprekken
+ een aanbieding voor een tuinontwerp!

€ 250,-

€ 0,-

Tuinadvies gesprek

We gaan weer op pad om jullie kennis te laten maken met onze moderne tuinen en filosofie op het ontwerpen en aanleggen van mooie tuinen. Helemaal gratis!

 • Frisse ideeën en 'het woord bij de daad voegen' maakt het, dat ik uitmuntend tevreden ben over de mannen van Mecklenfeld tuinen.

  Harry Kok, Sibculo (Ov.)

  Uiterst tevreden met goede adviezen die aansluiten bij onze wensen.

  Fam. van't Slot, Coevorden 

  De eerste kennismaking gaf direct vertrouwen. Open en duidelijk met concrete tips en adviezen.

  Fam. Klarenbeek

  Ik ben enorm geholpen bij het inrichten van een onderhoudsvriendelijke tuin.

  Karin Scholing

  Onze tuin is erg mooi geworden en mensen reageren enthousiast!

  Jos en Marin

  De tuin is prachtig geworden! Ik zou Peter zeker aanbevelen!

  Fam. Holsappel

  Een goede vertaling van onze wensen. Snelle service en gedegen personeel.

  Maartje Bezoen

  Tuinadvies gesprek aanvragen

  Veel gestelde vragen

  WERKEN JULLIE LANDELIJK?

  Ons bedrijf is werkzaam vanuit Hardenberg en een straal van ongeveer een uur rijden daarbuiten. Komen jullie bijvoorbeeld uit de omgeving Groningen, Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Enschede dan valt dit in ons werkgebied. Voor aanvragen elders in het land ben je bij ons ook aan het juiste adres. Dan zullen we allereerst digitaal adviseren om vervolgens te kijken of we jullie in contact kunnen brengen met een gerenomeerde partner van Mecklenfeld tuinen.


  WAT KUNNEN WE VERWACHTEN VAN DE AFSPRAAK?

  Het doel van een tuinadvies gesprek is om jullie inzichten te geven. Wij hebben een visie en filosofie als het gaat om het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Iedere situatie is uniek en we zullen daarom altijd met een advies opmaat komen. Natuurlijk worden er ook ideeen besproken maar het is niet de bedoeling om ter plekke een ontwerp te gaan maken. Dat is een proces wat niet binnen een klein uurtje is afgrond. Tijdens het gesprek bekijken we of er van beide kanten het vertrouwen is en zullen we de mogelijkheden bespreken om samen te gaan werken.


  WE HEBBEN AL EEN ONTWERP, IS DAT ERG?

  Tuurlijk niet! We kijken graag met jullie mee en geven onze eerlijke mening over de plannen die er al liggen. Het is nog altijd zo dat 2 mensen meer weten dan 1. 

  HEBBEN JULLIE OOK EEN SHOWTUIN?

  Jazeker! In Kloosterhaar (onder de rook van Hardenberg) hebben we een moderne tuin waar jullie op afspraak langs kunnen komen voor een kop koffie/ thee en inspiratie. Het adviesgesprek kan ook prima in de showtuin plaatsvinden.


  WAT ZIJN DAN DE VERVOLGSTAPPEN?

  Als jullie enthousiast en overtuigd zijn van onze werkwijze dan gaan we in eerste instantie in overleg over het ontwerpen van een nieuw plan voor de tuin. In die fase stellen we als doel om een plan te ontwikkelen wat voldoet aan jullie wensen en haalbaar is binnen het budget.


  WAT KOST EEN TUIN?

  Dat is een vraag die we altijd krijgen. Zoals je waarschijnlijk begrijpt is dat afhankelijk van jullie wensen en de situatie. Wij hebben een eigen stijl (moderne tuinen) waarin we ter plekke tijdens het adviesgesprek richtlijnen kunnen geven van de te verwachten investering. Op deze manier kiezen jullie veel bewuster voor het uitwerken van een tuinplan en voorkomen we dat achteraf het plan in de papierbak terechtkomt. Voorkomen is veel beter dan genezen!


  Zullen we die afspraak dan maar gaan maken? :)  Maak een afspraak voor gratis tuinadvies.