Diensten van Mecklenfeld Tuinen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Waar kunnen we mee helpen?

Flitsadvies

Een goed tuinplan is essentieel om jullie uiteindelijke droomtuin te realiseren. Met alle keuzes die je vandaag de dag hebt is het onbegonnen werk om zonder enige voorkennis of inspiratie aan de slag te gaan. Met het flitsadvies helpen wij je om de juiste basis de leggen voor het realiseren van plannen voor jullie nieuwe droomtuin. 

Contact opnemen

Serieuze tuinplannen? Jullie zitten in de oriƫnterende fase en willen graag advies over welke mogelijkheden er zijn voor jullie tuin. Niet alleen qua design maar vooral ook op gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Mecklenfeld Tuinen ontwerpt en realiseert tuinplannen die voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Benieuwd?

3D Tuinontwerp

Een uniek tuinontwerp, 100% opmaat gemaakt door onze creatieve tuinontwerpers? Wij presenteren onze tuinontwerpen volledig in 3D zodat jullie een realistisch beeld krijgen van het eindresultaat. Onze ontwerpen gaan verder dan alleen design. Ze zijn technisch doordacht en budget verantwoord.

Tuinaanleg

Zijn jullie van plan om de tuin opnieuw aan te laten leggen? Wij gaan hier graag over in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Met gerichte tips zullen wij jullie in de orienterende fase adviseren over de mogelijkheden en vooral ook over fouten die nog steeds vaak worden gemaakt. Mecklenfeld Tuinen heeft alles onder 1 dak!