moderne tuinen met een tijdloos design

Vragen? Wij horen graag van je!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens hiernaast om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media!

Mecklenfeld tuinen (kantoor)

Kollergang 4
7773 NH Hardenberg
0523 82 02 30

Mecklenfeld tuinen (werkplaats)

Balderhaarweg 8a
7694 TH Kloosterhaar

info@mecklenfeldtuinen.nl
www.mecklenfeldtuinen.nl

Kvk-nummer: 5156.6370

Word ook fan en ontvang het laatste nieuws!

Waarom ons?

Heb je plannen met de tuin en ben je op zoek naar een hoveniersbedrijf die bij jullie past? Bij Mecklenfeld tuinen leggen we onze expertise op het ontwerpen en aanleggen van moderne tuinen.

Met ons ervaren en creatieve team van hoveniers, tuinontwerpers en timmermannen ontwerpen en bouwen wij prachtige eigentijdse tuinen waar je jarenlang plezier van gaat beleven.

Moderne tuinen met een tijdloos design

Peter Mecklenfeld heeft in de afgelopen jaren (sinds 2009) een 'handtekening' ontwikkeld waarbij onze tuinen herkenbaar zijn aan eigen stijl:

''Onze moderne tuinen zijn herkenbaar aan eenvoudige (architectonische) vormgeving samengevoegd met mooie producten en creatieve combinaties. De tuinen hebben een groene (onderhoudsarme) uitstraling met een organische indeling en bloeiende planten.''

Afspraak = afspraak

Wij houden ervan om de lijnen kort te houden en om de communicatie vooral persoonlijk te houden. We maken vooraf altijd heldere afspraken zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Afspraak = afspraak.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Team Mecklenfeld tuinen