Over ons hoveniersbedrijf | Mecklenfeld tuinen

Over Mecklenfeld tuinen

Moderne tuinen

Moderne tuinen als verlengstuk van je woning...

Bij Mecklenfeld tuinen helpen we om jouw/ jullie tuin op een moderne manier in te richten en te onderhouden. Dat doen we door de beste tuintips, tuintrends, inspirerende beelden (tuinfoto's) en verhalen te delen via onze e-books, blogs en portfolio. De moderne tuinen van Mecklenfeld zijn herkenbaar aan een strakke architectonische vormgeving waarbij we veel gebruik maken van groen en duurzame materialen. Rust en eenvoud spelen een belangrijke rol.


Het buitenleven staat bij ons centraal en de tuin dient als verlengstuk van de woonkamer of (woon) keuken. Daarnaast is gebruikersgemak een belangrijk onderdeel geworden en dat zal in de komende jaren alleen maar toenemen omdat we in een drukke wereld leven waarin we onze vrije tijd liever gebruiken om te genieten en te ontspannen in onze tuin dan door erin te gaan werken om hem er tiptop bij te hebben liggen. Deze balans moet goed zijn.

Bekijk onze moderne tuinen

Nieuwsgierig naar hoe wij werken?

Ons team

Peter Mecklenfeld

Eigenaar

Walter Krahwinkel

Uitvoerder/ onderhoud

Bas Pullen

Grondwerk

Roy van Dalen

Tuinaanleg

Matyn van Gaalen

Tuinaanleg

Reinoud Sieben

Houtbouw

Patrick Meijer

Tuinaanleg

Rick Jurjens

Tuinaanleg/ onderhoud

Lambertine Borger

Administratie/ calculatie

Erwin Batterink

Ontwerper

Stage

Hovenier tuinaanleg/ tuinonderhoud

Stage

Marketing en Communicatie

Dit zeggen anderen over ons...

Jos en Marin

Wij hebben er een fantastisch mooie tuin aan over gehouden, waar we hopelijk lang van gaan genieten. De stijl van Mecklenfeld sloot naadloos aan bij onze wensen en maakt dat wij nu geen 'standaard' tuin hebben, maar één waar veel mensen om ons heen enthousiast op reageren!

Laurens en Maartje

Een goede vertaling van onze wensen. Snelle service en gedegen personeel. Er is hard en snel gewerkt. Omdat leveringen later kwam dan gepland, werd hier gelijk rekening meegehouden en extra tijd ingepland. Jongens werkten schoon en gaven goede uitleg. Alles netjes verzorgd en achtergelaten.

Fam. Klarenbeek

Complete tuin ontworpen en aangelegd in 2014, terrasoverkapping en carport gebouwd en daarna nog tuinonderhoud gepleegd. Goed bedrijf, prettige mensen en levert goede kwaliteit! Zeker aan te bevelen.

Een greep uit ons portfolio

Reinhout maatwerk Overkappingen

Maatwerk Overkappingen en Tuinschuren

Reinhout is een exclusief merk van Mecklenfeld tuinen voor een houten terrasoverkapping en/ of (ingebouwde) tuinschuur.


Een Reinhout is 100% opmaat gebouwd en ontworpen volgens constructieve berekeningen waardoor het product bestand is tegen (extreme) weersinvloeden. Reinhout is volledig onafhankelijk van buitenlands import. Hierdoor hebben wij geen hoge transport kosten en kunnen we ons volledig focussen op de kwaliteit van ons product. Alle hout wordt namelijk ingekocht bij een regionale houtzagerij. 


Extra voordelen zijn dat we het hout kunnen controleren op kwaliteit en dat we onze eigen maatvoeringen kunnen bepalen zodat we maatwerk kunnen leveren in de hoogste gratie.

Kenmerken en specificaties

In de ontwerpfase van de tuin houden we al rekening met de plaats van het bijgebouwd. We doen een vergunningcheck en indien nodig begeleiden we het aanvraag proces. Daarna start ons team houtbouw met de productie en stemmen planning en montage af met de tuinaanleg ploeg. Je bent dus niet afhankelijk van externe partijen en kunt het volledige project centraal door ons laten aansturen en begeleiden. Andere belangrijke kenmerken en productspecificaties zijn:


  • Maatwerk
  • Onderhoudsvrij
  • Constructief verantwoord
  • Robuust en modern
  • Garantie (1 vol jaar garantie)


Voorbeelden van Reinhout

Meer weten over onze Reinhout Overkappingen & Tuinschuren?

Wat mensen zeggen over Reinhout...

Fam. Wigger

Sorry! Ik kan niet anders dan een dikke 10 geven voor deze vakmannen.

Marcel en Mariska

We zijn heel blij met onze nieuwe overkapping met ingebouwd schuurtje. Vakwerk!

Fam. van der Linden

Onze droom is eindelijk uitgekomen met een nieuwe veranda aan de woning.

Tuinkeur gecertificeerd

Tuinkeur is de instantie in de hoveniersbranche die hoveniersbedrijven beoordeeld op professionaliteit, betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, service en kwaliteit. Mecklenfeld tuinen is Tuinkeur gecerficiteerd en wordt continu begeleid om aan de 5 voorwaarden te blijven voldoen. Check ons certificaat bij Tuinkeur:

Hovenier Nederland

Hovenier Nederland is een onafhankelijk platform waar consumenten hun hoveniersbedrijf kunnen beoordelen op kwaliteit, betrouwbaarheid en tevredenheid over het resultaat van hun (nieuwe) tuin. Check onze referenties op Hovenier Nederland: