hoveniersbedrijf voor moderne tuinen

Moderne tuinen

Bij Mecklenfeld tuinen helpen we om jouw/ jullie tuin op een moderne manier in te richten en te onderhouden. Dat doen we door de beste tuintips, tuintrends, inspirerende beelden (tuinfoto's) en verhalen te delen via onze e-books, blogs en portfolio. De moderne tuinen van Mecklenfeld zijn herkenbaar aan een strakke architectonische vormgeving waarbij we veel gebruik maken van groen en duurzame materialen. Rust en eenvoud spelen een belangrijke rol. Het buitenleven staat bij ons centraal en de tuin dient als verlengstuk van de woonkamer of (woon) keuken. Daarnaast is gebruikersgemak een belangrijk onderdeel geworden en dat zal in de komende jaren alleen maar toenemen omdat we in een drukke wereld leven waarin we onze vrije tijd liever gebruiken om te genieten en te ontspannen in onze tuin dan door erin te gaan werken om hem er tiptop bij te hebben liggen. Deze balans moet goed zijn.

Bij Mecklenfeld tuinen helpen we om jouw/ jullie tuin op een moderne manier in te richten en te onderhouden. Dat doen we door de beste tuintips, tuintrends, inspirerende beelden (tuinfoto's) en verhalen te delen via onze e-books, blogs en portfolio. De moderne tuinen van Mecklenfeld zijn herkenbaar aan een strakke architectonische vormgeving waarbij we veel gebruik maken van groen en duurzame materialen. Rust en eenvoud spelen een belangrijke rol.

Het buitenleven staat bij ons centraal en de tuin dient als verlengstuk van de woonkamer of (woon) keuken. Daarnaast is gebruikersgemak een belangrijk onderdeel geworden en dat zal in de komende jaren alleen maar toenemen omdat we in een drukke wereld leven waarin we onze vrije tijd liever gebruiken om te genieten en te ontspannen in onze tuin dan door erin te gaan werken om hem er tiptop bij te hebben liggen. Deze balans moet goed zijn.

Team Mecklenfeld tuinen

Peter Mecklenfeld

Eigenaar

Check mijn profiel!

Walter Krahwinkel

Uitvoerder/ Onderhoud

Check mijn profiel!

Bas Pullen

Grondwerk

Check mijn profiel!

Patrick Meijer

Tuinaanleg

Check mijn profiel!

Reinoud Sieben

Houtbouw

Check mijn profiel!

Roy van Dalen

Tuinaanleg

Check mijn profiel!

Lambertine Borger

Administratie

Check mijn profiel!

Matyn van Gaalen

Tuinaanleg

Check mijn profiel!

Erwin Batterink

Ontwerper

Check mijn profiel!

Rick Jurjens

Aanleg/ Onderhoud

Check mijn Profiel!

Jij?

Allround hovenier (stage)

Bekijk hier de vacature!

Jij?

Marketing en Communicatie (stage)

Bekijk hier de vacature!

Onze diensten

Tuinadvies

Gratis tuinadvies

Inspiratieboek

Gratis inspiratieboek

Wat mensen over ons zeggen

Vanaf het eerste contact duidelijk en correct! Afspraken worden nagekomen, allemaal mannen met hart voor 'hun' specialiteit en die je het gevoel geven dat ze het helemaal naar je zin willen maken.


Prettig in de communicatie en omgang. Wij hebben er een fantastisch mooie tuin aan over gehouden, waar we hopelijk lang van gaan genieten. De stijl van Mecklenfeld sloot naadloos aan bij onze wensen en maakt dat wij nu geen 'standaard' tuin hebben, maar één waar veel mensen om ons heen enthousiast op reageren!


- Jos en Marin, Hardenberg

In de zomer 2014 zijn wij met Peter Mecklenfeld in contact gekomen voor de aanleg van onze tuin. De eerste kennismaking gaf direct vertrouwen. Met Peter is het prettig communiceren, hij is open en duidelijk en luistert goed naar de klant.


Hij staat voor zijn werk, levert kwaliteit en probeert het beste uit het ontwerpplan te halen. Wij hadden in aanvang al een idee hoe onze tuin zou kunnen worden, echter Peter kwam met een heel verfrissend nieuw plan. Met nog een paar wensen van onze kant, is het plan ook daadwerkelijk zo uitgevoerd. We genieten nog elke dag daarvan!


Peter werkt met een team van jonge enthousiaste vakmensen. Wanneer je een tuin van 1.500 m2 aan laat leggen, kan er altijd iets misgaan. Maar als dat gebeurde, werd het meteen opgelost. Peter is accuraat en komt zijn afspraken na. Ook garantiezaken worden goed afgehandeld. Voor de aanleg van de tuin, zoals straatwerk, terrassen, overkapping en ook beplanting, wordt er kwalitatief goede materialen gebruikt.


- Fam. Klarenbeek, Neuenhaus (dld)

Mecklenfeld Moderne Tuinen en Landschapsinrichting heeft voor ons privé en bij ons kantoor een tuin ontworpen en aangelegd. Een waardevol advies was het om de basis voor de tuinen al bij de bouwplannen voor onze panden te betrekken. Zo is het ook gebeurd.


Vanaf het eerste begin van onze bouwplannen heeft Peter Mecklenfeld meegedacht wat voor ons de beste optie zou zijn. Daarbij heeft hij zelf eerst een ontwerp gemaakt, dat we in vervolggesprekken hebben verfijnd. Daarbij is uitstekend rekening gehouden met onze wensen en ideeën. Het ontwerp en de uiteindelijke tuinen sluiten perfect aan bij onze woning en kantoor qua inrichting, indeling en beplanting. We noemen het geheel innovatief, creatief, ambachtelijk en functioneel. we zijn uiterst tevreden.


- Hans en Heleen van't Slot, Coevorden

Prettige communicatie en mogelijkheid voor regelmatig overleg en bijstelling tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Ik ben dik tevreden!


- Bob Bouma, Emmen

Na uitgekomen te zijn bij Mecklenfeld hebben we hier geen moment spijt van gehad. We hebben beide ideeën bij elkaar gebracht en zijn tot een mooi resultaat gekomen. We genieten nog elke dag van een mooie tuin. De samenwerking met de jongens van Mecklenfeld was zeer prettig en vertrouwelijk. Wij kunnen dit bedrijf alleen maar aanbevelen.


- Fam. Kubsch, Enschede