Over ons hoveniersbedrijf | Mecklenfeld tuinen

Over Mecklenfeld tuinen

Moderne tuinen

8 jaar

Toonaangevend in moderne tuinen

300+

Tuinen ontworpen en aangelegd

8.8

Gemiddelde klantbeoordeling

Moderne tuinen als verlengstuk van je woning...

Bij Mecklenfeld tuinen helpen we om jouw/ jullie tuin op een moderne manier in te richten en te onderhouden. Dat doen we door de beste tuintips, tuintrends, inspirerende beelden (tuinfoto's) en verhalen te delen via onze e-books, blogs en portfolio. De moderne tuinen van Mecklenfeld zijn herkenbaar aan een strakke architectonische vormgeving waarbij we veel gebruik maken van groen en duurzame materialen. Rust en eenvoud spelen een belangrijke rol.


Het buitenleven staat bij ons centraal en de tuin dient als verlengstuk van de woonkamer of (woon) keuken. Daarnaast is gebruikersgemak een belangrijk onderdeel geworden en dat zal in de komende jaren alleen maar toenemen omdat we in een drukke wereld leven waarin we onze vrije tijd liever gebruiken om te genieten en te ontspannen in onze tuin dan door erin te gaan werken om hem er tiptop bij te hebben liggen. Deze balans moet goed zijn.

Harry Kok

Deze mannen doen wat ze vertellen!

Frisse ideeën en 'het woord bij de daad voegen' maakt het, dat ik uitmuntend tevreden ben over de mannen van Mecklenfeld tuinen.

Onderhoudsvriendelijk

Onderhoudsvriendelijke tuinen waarbij je niet iedere week alle zeilen hoeft bij te zetten om de tuin in topconditie te krijgen. In onze filosofie ben je maximaal 3x per jaar bezig met intensief onderhoud. Voor regelmatig onderhoud adviseren wij de meest moderne technieken en oplossingen waardoor jullie alle tijd hebben om te kunnen genieten van jullie prachtige moderne tuin.

Van binnen naar buiten...

Binnen en buiten moet naadloos in elkaar overlopen. De tuin is een verlengstuk van jullie woning en moet aantrekkelijk zijn om te genieten van het buitenleven en, bij mindere weersomstandigheden om naar te kijken. In onze filosofie maken we gebruik van materialen, planten en inrichting die passen bij jullie levensstijl, interieur en stijl van de woning.

Kindvriendelijk

De moderne tuin is er voor het hele gezin. Wij bedenken niet alleen mooie maar vooral ook praktische oplossingen waardoor sfeer, stijl en veiligheid naadloos in elkaar overlopen. 

Budgetverantwoord

Het duurste is zeker niet de beste keuze. Dat is de overtuiging die wij meenemen in transparante gesprekken die we voeren met onze klanten. De keuze voor materialen, elementen en beplantingen stemmen wij af op een haalbaar budget. Iedere tuin is uniek, Ieder mens is uniek en aan ons is het de uitdaging om een moderne tuin te ontwerpen en te realiseren voor een haalbaar budget. In het eerste gesprek zijn we hierin al transparant om direct een goede start te maken en de focus te verleggen naar mooie ideeen waarvan je van te voren al weet dat je straks kunnen genieten van jullie ultieme droomtuin.  

Bekijk onze moderne tuinen

Nieuwsgierig naar hoe wij werken?

Ons team

Peter Mecklenfeld

Eigenaar & Trendsetter

Walter Krahwinkel

Uitvoerder/ onderhoud

Bas Pullen

Grondwerk

Roy van Dalen

Tuinaanleg

Matyn van Gaalen

Tuinaanleg

Reinoud Sieben

Houtbouw

Patrick Meijer

Tuinaanleg

Rick Jurjens

Tuinaanleg/ onderhoud

Arjan Schuurman

Werkvoorbereiding/ projectleider

Erwin Batterink

Ontwerper

Stage

Hovenier tuinaanleg/ tuinonderhoud

Stage

Marketing en Communicatie

Dit zeggen anderen over ons...

Jos en Marin

Wij hebben er een fantastisch mooie tuin aan over gehouden, waar we hopelijk lang van gaan genieten. De stijl van Mecklenfeld sloot naadloos aan bij onze wensen en maakt dat wij nu geen 'standaard' tuin hebben, maar één waar veel mensen om ons heen enthousiast op reageren!

Laurens en Maartje

Een goede vertaling van onze wensen. Snelle service en gedegen personeel. Er is hard en snel gewerkt. Omdat leveringen later kwam dan gepland, werd hier gelijk rekening meegehouden en extra tijd ingepland. Jongens werkten schoon en gaven goede uitleg. Alles netjes verzorgd en achtergelaten.

Fam. Klarenbeek

Complete tuin ontworpen en aangelegd in 2014, terrasoverkapping en carport gebouwd en daarna nog tuinonderhoud gepleegd. Goed bedrijf, prettige mensen en levert goede kwaliteit! Zeker aan te bevelen.

Een greep uit ons portfolio

Hovenier Nederland

Hovenier Nederland is een onafhankelijk platform waar consumenten hun hoveniersbedrijf kunnen beoordelen op kwaliteit, betrouwbaarheid en tevredenheid over het resultaat van hun (nieuwe) tuin. Check onze referenties op Hovenier Nederland:

Gratis tuininspiratieboek

Download het gratis tuininspiratieboek van Peter Mecklenfeld met 25 ideeën voor in de tuin, inclusief concrete tips bij het maken en uitwerken van tuinplannen!

50%
Gratis inspiratieboek!
25 ideeën voor in jouw tuin
Downloaden