Kleine tuin met overkapping in Nijverdal

overkapping met loungeset

hovenier in Nijverdalklein tuin met schutting met klimop

tuin met gras en tegels

tuin met groen beplanting

schutting met klimop

tuinbouwer in Nijverdal

relaxerende tuin bouwen

tuin in bomen planten

tuin met eettafel

tuin met dining set

tuin met tuinkamer

tuin met grasveld

tuin met overkapping met loungset

tuin met grote plantenbak

tuin met tuinschuur

struiken in tuin planten

tuin met blokhut

tuin met beplantingtuin met overkapping

tuin met trampoline

tuin met tegels

tuin met witte bloemen

tuinstoelen kopen Nijverdal

tuininspiratie in Nijverdal

Over de schrijver
Sinds de oprichting van Mecklenfeld tuinen in 2009 heb ik me bezig gehouden met het ontwikkelen van onze kenmerkende stijl. Niet alleen het design en de uitstraling van de tuin zijn belangrijk maar vooral de technische oplossingen voor een duurzaam en jarenlang behoud spelen een belangrijke rol. Een tuin leg je immers niet aan voor de korte termijn maar moet ten minste 15 tot 20 jaar meegaan. En misschien nog wel langer als we er daarna nog niet op uitgekeken zijn. Deze manier van werken vraagt om specifieke kennis, ervaring en aandacht om telkens hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Ik heb mijn team samengesteld op basis van specialisten zodat we nauwelijks afhankelijk zijn van derden en het proces voor het grootste deel volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren. Korte lijnen, transparant en open communiceren en de daad bij het woord voeren zijn belangrijke kenmerken van onze werkwijze.

Specialiteiten van Mecklenfeld tuinen

Alle specialiteiten

Bekijk ons volledige aanbod diensten en specialiteiten en verdiep je in onze werkwijze, visie en filosofie om erachter te komen of wij de juiste partij zijn.

Tuinontwerp

Een realistische weergave van jullie tuinplannen in 2D, 3D en levensechte videoanimaties. Onze ontwerpers weten telkens weer te verrassen en maken van ieder project een fantastisch idee.