Moderne tuin in Kloosterhaar

hoveniersbedrijf in Kloosterhaar

hangstoel voor in de tuin

overkapping voor in de tuin

hangstoel voor buiten

tuin aanleggen in Kloosterhaar

grote grasveld in tuin aanleggen

tuin met trampoline

tuin met overkapping en tuinmeubelen

tuin met overkapping in Kloosterhaar

gindvloer aanleggen Kloosterhaar

tuin met haagen

tuin met beplanting

strakke tuindesign met tegels

siergras in tuin planten

tuin met zwembad in Koosterhaar

tuinbouwer in Kloosterhaar

tuinontwerper in Kloosterhaar

tuin laten beplanten

tuin met eettafel

tuin met decoratie

tuin met vierkante heggen

Over de schrijver
Sinds de oprichting van Mecklenfeld tuinen in 2009 heb ik me bezig gehouden met het ontwikkelen van onze kenmerkende stijl. Niet alleen het design en de uitstraling van de tuin zijn belangrijk maar vooral de technische oplossingen voor een duurzaam en jarenlang behoud spelen een belangrijke rol. Een tuin leg je immers niet aan voor de korte termijn maar moet ten minste 15 tot 20 jaar meegaan. En misschien nog wel langer als we er daarna nog niet op uitgekeken zijn. Deze manier van werken vraagt om specifieke kennis, ervaring en aandacht om telkens hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Ik heb mijn team samengesteld op basis van specialisten zodat we nauwelijks afhankelijk zijn van derden en het proces voor het grootste deel volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren. Korte lijnen, transparant en open communiceren en de daad bij het woord voeren zijn belangrijke kenmerken van onze werkwijze.

Specialiteiten van Mecklenfeld tuinen

Alle specialiteiten

Bekijk ons volledige aanbod diensten en specialiteiten en verdiep je in onze werkwijze, visie en filosofie om erachter te komen of wij de juiste partij zijn.

Tuinontwerp

Een realistische weergave van jullie tuinplannen in 2D, 3D en levensechte videoanimaties. Onze ontwerpers weten telkens weer te verrassen en maken van ieder project een fantastisch idee.