Moderne tuin met overkapping in Lelystad

overkapping met schommel

tuin beplanting met roze bloemen

hoveniersbedrijf in Lelystad

tuinkamer aanleggen in tuin

tuinarchitect in Lelystad

tuin met natuurlijke design

houten hek in tuin aanleggen

tuin met strakke design Lelystad

tuin met verschillende hoogtes

overkapping met tuinverlichting

houten vloer in tuin aanleggen

tuinbeplanting in Lelystad

strakke tuin met overkapping

overkapping met tuinmeubelen

overkapping in Lelystad

tuin met relaxend design

paarse beplanting aanleggen

tuinhuis met glazen wanden

tuindesigner in Lelystad

witte tuinoverkapping met eetset


Over de schrijver
Sinds de oprichting van Mecklenfeld tuinen in 2009 heb ik me bezig gehouden met het ontwikkelen van onze kenmerkende stijl. Niet alleen het design en de uitstraling van de tuin zijn belangrijk maar vooral de technische oplossingen voor een duurzaam en jarenlang behoud spelen een belangrijke rol. Een tuin leg je immers niet aan voor de korte termijn maar moet ten minste 15 tot 20 jaar meegaan. En misschien nog wel langer als we er daarna nog niet op uitgekeken zijn. Deze manier van werken vraagt om specifieke kennis, ervaring en aandacht om telkens hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Ik heb mijn team samengesteld op basis van specialisten zodat we nauwelijks afhankelijk zijn van derden en het proces voor het grootste deel volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren. Korte lijnen, transparant en open communiceren en de daad bij het woord voeren zijn belangrijke kenmerken van onze werkwijze.

Specialiteiten van Mecklenfeld tuinen

Alle specialiteiten

Bekijk ons volledige aanbod diensten en specialiteiten en verdiep je in onze werkwijze, visie en filosofie om erachter te komen of wij de juiste partij zijn.

Tuinontwerp

Een realistische weergave van jullie tuinplannen in 2D, 3D en levensechte videoanimaties. Onze ontwerpers weten telkens weer te verrassen en maken van ieder project een fantastisch idee.