Natuurlijke tuin in Twello

houten tuinhuisje plaatsen

inspiratie voor de tuin

hovenier in Twello

houten blokhut in tuin

tuin met veel ruimte

tuin met veel natuur

tuin met beplanting

tuin met verschillende hoogten

tuin met tuinhuisje

tuin met groen

tuin met grote gralsveld

blokhut in tuin aanleggen

tuin met water ontwerpen

aangebouwde tuinkamer

tuinschuur laten aanleggen

tuinkamer met glazen muren

tuin met kleine vijver

tuin met kleine kanaalte

tuin met veel ruimte

tuin met eettafel

houten deur in tuin plaatsen

tuin met traptreden

tuin met tuinkamer

tuinbouwer in dijkstra

overkapping met glazen muren

tuin met ligstoelen

tuin met veel variatie


Over de schrijver
Sinds de oprichting van Mecklenfeld tuinen in 2009 heb ik me bezig gehouden met het ontwikkelen van onze kenmerkende stijl. Niet alleen het design en de uitstraling van de tuin zijn belangrijk maar vooral de technische oplossingen voor een duurzaam en jarenlang behoud spelen een belangrijke rol. Een tuin leg je immers niet aan voor de korte termijn maar moet ten minste 15 tot 20 jaar meegaan. En misschien nog wel langer als we er daarna nog niet op uitgekeken zijn. Deze manier van werken vraagt om specifieke kennis, ervaring en aandacht om telkens hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Ik heb mijn team samengesteld op basis van specialisten zodat we nauwelijks afhankelijk zijn van derden en het proces voor het grootste deel volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren. Korte lijnen, transparant en open communiceren en de daad bij het woord voeren zijn belangrijke kenmerken van onze werkwijze.

Specialiteiten van Mecklenfeld tuinen

Alle specialiteiten

Bekijk ons volledige aanbod diensten en specialiteiten en verdiep je in onze werkwijze, visie en filosofie om erachter te komen of wij de juiste partij zijn.

Tuinontwerp

Een realistische weergave van jullie tuinplannen in 2D, 3D en levensechte videoanimaties. Onze ontwerpers weten telkens weer te verrassen en maken van ieder project een fantastisch idee.