3D ontwerp met zwemspa in Hardenberg

tuin met unieke tuinmeubelen

tuin met tuinstoelen en koffietafel

tuinoverkapping bouwen in Hardenberg

strakke tuin met bouwkundig zwembad

tuinaanleg in hardenberg beplanting

tuin met moderne zwembad en  ligbedden

tuin met overkapping en grindvloer

tuinontwerper in hardenberg

strakke tuin met schutting en  bloemen in potten

voortuin met beplanting

tuin met overkapping met skylight

zwembad in een strakke tuin

tuin met paarse bloemen en bomen

tuin met ligbedden en haag

tuin met tuinbank en schutting

tuin met zwembad en ligbedden

strakke tuin met zwembad

voortuin met groen en natuur

tuin met zwembad en overkapping

tuin met meubelen

tuin met stoel en koffietafel


Over de schrijver
Sinds de oprichting van Mecklenfeld tuinen in 2009 heb ik me bezig gehouden met het ontwikkelen van onze kenmerkende stijl. Niet alleen het design en de uitstraling van de tuin zijn belangrijk maar vooral de technische oplossingen voor een duurzaam en jarenlang behoud spelen een belangrijke rol. Een tuin leg je immers niet aan voor de korte termijn maar moet ten minste 15 tot 20 jaar meegaan. En misschien nog wel langer als we er daarna nog niet op uitgekeken zijn. Deze manier van werken vraagt om specifieke kennis, ervaring en aandacht om telkens hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Ik heb mijn team samengesteld op basis van specialisten zodat we nauwelijks afhankelijk zijn van derden en het proces voor het grootste deel volledig in eigen beheer kunnen uitvoeren. Korte lijnen, transparant en open communiceren en de daad bij het woord voeren zijn belangrijke kenmerken van onze werkwijze.

Specialiteiten van Mecklenfeld tuinen

Alle specialiteiten

Bekijk ons volledige aanbod diensten en specialiteiten en verdiep je in onze werkwijze, visie en filosofie om erachter te komen of wij de juiste partij zijn.

Tuinontwerp

Een realistische weergave van jullie tuinplannen in 2D, 3D en levensechte videoanimaties. Onze ontwerpers weten telkens weer te verrassen en maken van ieder project een fantastisch idee.